<- Gå tillbaka

Smart IPTV med UltraTV IPTV

\"Smart

OBS! Fungerar på LG/Philips/Samsung/Sony/Android boxar osv

Info om appen: kostar ungefär 55kr, man får 7 dagars demoversion.

1. Gå till din TV’s App Store
2. Sök efter programmet Smart IPTV
3. Kan du inte söka så ligger programmet under kategorin Video, alternativt i Livsstil (Lifestyle), vissa personer med LGTV måste byta land i TVns inställningar från Sverige till Ryssland, då fungerar det.
4. När du har laddat ner Smart IPTV programmet så starta det, där får du något som heter MAC ADRESS den kan t.ex. se ut så här b3:a5:c2:98:0b:4b
5. Kopiera MAC Adressen eller skriv ner den.
6. Gå till http://siptv.eu/mylist/
7. Längst ner i fältet delete playlist skriver du in din MAC Adress och trycker på delete
8. Ovanför har du något som heter ”Add external playlist links (URLs), with auto-update” Här fyller du i följande
MAC: Din MAC Adress
URL: m3u länken du fått av oss via mail

Låt allt va standard och tryck sänd

9. Starta om din TV. Nu och det ska fungera. När du har startat om måste du trycka på blå knapp på fjärrkontrollen för att sortera kanalerna i grupper efter länder. Sedan har du listor som heter USA VOD, Swedish VOD eller t.ex. UK VOD dessa är inga kanaler det är VOD innehåll. Här kan du spola fram och pausa hur du vill. Om du får problem med sega eller hackande kanaler beror de i 99% av fallen på wifi. Försök att inte köra på wifi.

Tänk på att Smart IPTV är ett betalprogram som kostar ca 50kr. Den är gratis i 7 dagar och när din provperiod gått ut så måste du köpa programmet. Det gör du här http://siptv.eu/activation/. SmartIPTV appen har ingenting med oss att göra, vi ansvarar inte för dess funktionalitet och vi har ingen support för denna app. Då får du vända dig till info@siptv.eu Köpet av appen har inte heller något med oss att göra, så maila oss inte frågor angående dess betalning.

Tänk på detta! En TV eller liknande som är ansluten med Wifi kommer aldrig ge dig den upplevelsen du är ute efter, försök alltid köra med Internetsladd!

Rulla till toppen