<- Gå tillbaka

Nvidia Shield med UltraTV IPTV

\"Nvidia

OBS! För att VOD ska fungera måste du ladda ner: VLC, MXplayer eller liknande

App = Smart iptv

Gör Så här!

1. Gå till google play
2. Sök efter programmet Smart IPTV
3. När du har laddat ner Smart IPTV programmet så starta det, där får du något som heter MAC ADRESS den kan t.ex. se ut så här a5:bf:22:98:b3:45
4. Kopiera MAC Adressen eller skriv ner den.
5. Se till att du har din m3u länk redo
6. Gå till denna sida http://siptv.eu/mylist/
7. Längst ner i fältet delete playlist skriver du in din MAC Adress och trycker på delete
8. Ovanför har du något som heter ”Add external playlist links (URLs), with auto-update” Här fyller du i följande
MAC: Din MAC Adress
URL: Länken du fått av oss via mail
Låt allt va standard
Kryssa INTE i Save Online (Gör bara detta om du inte får det att fungera)
Tryck på Skicka

9. Starta om din Nvidia box. När du har startat om måste du hålla inne mittenknappen sedan trycka på sort groups för att sortera kanalerna i grupper efter länder. Sedan har du listor som heter USA VOD, Swedish VOD eller t.ex. UK VOD dessa är inga kanaler det är VOD innehåll. Här kan du spola fram och pausa hur du vill. Om du får problem med sega eller hackande kanaler beror de i 99% av fallen på wifi. Försök att inte köra på wifi.

Tänk på att Smart IPTV är ett betalprogram som kostar ca 50kr. Den är gratis i 7 dagar och när din provperiod gått ut så måste du köpa programmet. Det gör du här http://siptv.eu/activation/. SmartIPTV appen har ingenting med oss att göra, vi ansvarar inte för dess funktionalitet och vi har ingen support för denna app. Då får du vända dig till info@siptv.eu Köpet av appen har inte heller något med oss att göra, så maila oss inte frågor angående dess betalning.

Tänk på detta! En TV, firetv eller en Nvidia box mm som är ansluten med Wifi kommer aldrig ge dig den upplevelsen du är ute efter. försök alltid köra med Internetsladd!

Rulla till toppen